Palvelut

Lämmitysjärjestelmät

Lämmitysjärjestelmän valintaan kannattaa käyttää asiantuntijan apua. Me autamme oikean lämmitysjärjestelmän valinnassa ja käymme eri vaihtoehtoja huolellisesti läpi jotta osaat valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Suoritamme myös lämmitysjärjestelmien huollot, kuten patteriventtiilien, paisunta-astioiden ja kiertovesipumppujen korjaukset, kattilanvaihdot jne.

Lämpöpumppujen toimitus ja asennus

Lämpöpumput ovat nykyaikaisia ja energiatehokkaita lämmitys-ja jäähdytyslaitteita.

Luonnossa varastoituvaa lämpöä voi hyödyntää valitsemalla maalämmön tai ilma-vesilämmön. Samalla voi säästää lämmityskuluissa jopa 70 prosenttia ja myös luonto kiittää. Energiaa kuluu ainoastaan lämmön siirtoon rakennukseen.

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu tarvitsee vain auringon lämmittämää puhdasta ilmaa, vettä ja nykyaikaista tekniikkaa, jonka avulla lämpö siirretään rakennukseen. Ilma-vesilämpöpumppu ei vaadi porakaivoa eikä maalämmönkeruuputkistoa, joten sillä voidaan monesti päästä kaikkein ympäristöystävällisimpään lopputulokseen. Saneerauskohteissa ilma-vesilämpöpumpuilla voidaan korvata nykyinen energiamuoto kokonaan, tai se voidaan kytkeä nykyisen energiamuodon rinnalle. Haluttaessa niiden avulla voidaan helposti huolehtia myös kesäaikaisesta kiinteistön jäähdytyksestä.

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumppu on erittäin energiatehokas ja samalla ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä. Maalämpöpumput keräävät energiaa maasta, kalliosta tai vesistöstä. Ne ovat erityisen sopivia kohteisiin joissa lämmitysenergian tarve on suuri. Jokainen asennus suunnitellaan kohteeseen sopivaksi, ja asiakkaalle tehdään räätälöity toteutus. Asennukset toteutetaan ammattitaitoisesti ja turvallisuusnormit huomioiden.

Aurinkokeräinten asennukset ja niiden huollot

Aurinkokeräin on puhdas ja saasteeton lämmöntuottaja. Se voidaan asentaa talon katolle, mutta myös pihamaan rinteeseen. Aurinkokeräimen, käyttövesivaraajan ja ohjausjärjestelmän yhteistyöllä saadaan puhdasta ja ekologista aurinkolämpöä. Lämpöä voidaan hyödyntää käyttöveden tai asunnon lämmittämiseen. Sitä voidaan käyttää myös mökin, autotallin, uima-altaan tai paljun lämmittämiseen tai sulanapitoon. Erityisen hyvin aurinkokeräin sopii taloihin, joissa on vesikiertoinen lattialämmitys tai patterilämmitys.

Vesikalusteasennukset

Uuden hanan, suihkun sekä tiski- tai pyykinpesukoneen asennus vaatii aina ammattilaisen.

Aquafors korjaa ja huoltaa vuotavat hanat, rikkinäiset vesilukot sekä lavuaarit, suihkusekoittajat, wc-pytyt ja vaihtaa tarvittaessa ne uusiin. Suoritamme LVI-työt niin uudis- kuin keittiö- ja kylpyhuoneremonttikohteissa.

Ilmastointiasennukset ja –huollot

Ilmanvaihtojärjestelmä on suositeltavaa huollattaa kahdesti vuodessa.

Käyttövesijärjestelmien tarkistukset, huollot ja korjaukset

Putket on parasta tarkistaa ja huoltaa silloin kuin mitään ei ole vielä sattunut. Yksikin vuotava vesiputki voi aiheuttaa kymmenien tuhansien eurojen vahingot.

Muistathan myös kotitalousvähennyksen!

Putkiremonttien ja LVI-asennusten työn osuudesta on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Olemme valtuutettu Jäspi-lämpöpumppujen ja lämmityslaitteiden sekä Leakomatic-vuotovahtien asennus- ja huoltoliike Uudellamaalla